KUINKA TILAAN?

Löysitkö sivuilta jotain mitä haluat ostaa?

Lähetä lista mitä haluat meille mailiin sammakkapop@gmail.com tai soita 050-3737392, vastaamme mahdollisimman nopeasti ja varmistamme tuotteiden saatavuuden jonka jälkeen annamme maksuohjeet. Levyjen tai laitteiden hintaan lisätään postikulut.

POSTIMAKSUT

Lähetämme laitteet ja levyt aina asianmukaisesti ja hyvin pakattuina!

Myymme postitse tuotteita vain ennakkomaksulla, joten rahaa siirretään tilille > tuotteet lähtevät postiin kun rahat näkyvät tilillämme. Koska olemme auki klo 19 asti joka päivä ja useina päivinä paikan päällä ei ole kuin yksi ihminen, viemme paketteja postiin kahtena päivänä viikossa (tiistaina ja torstaina) työpäivien jälkeen.

Pääasiassa emme postita isompia laitteita (yhdistelmät tai isommat kaiuttimet hankalan pakattavuuden vuoksi) Erityistapauksissa kuitenkin jos moisia tarvitsee postittaa niin toimitusaika on hieman pidempi koska tarvitsemme erityisjärjestelyä laitteiden pakkaamiseen sekä postiin kuljettamiseen.

UU

…Jaa käykö postiennakko?

POSTIENNAKKOValitettavasti ei.