YHTEISTYÖSSÄ/SUOSITTELEMME

Tänne olemme listanneet yhteistyökumppaneita tai muuten vaan meidän mielestä suosittelemisen arvoisia Tamperelaisia yrityksiä! Usein Tampereella muualta vierailevat kyselevät meiltä hyviä ruokapaikka-, baari- tai kahvilavaihtoehtoja, siksi päätimme listata tänne kaiken mitä me voidaan suositella tästä kaupungista meidän oman pikku valtakuntamme lisäksi.

 • Tampereen Tv-huoltopiste

  Huollot jotka menee ohi meidän töistä, eli muunmuassa kaupalla myytävät vahvistimet huollatetaan aina täällä! Hyvät hinnat ja asiallinen palvelu!

 • Halo Tattoo Studio

  Tammelassa toimiva pitkäaikainen Tamperelainen tatuointiliike jossaa mekin ollaan otettu suurin osa kuvistamme. Hommat taattua laatua ja kaikki tapahtuu just niinkuin pitää! Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen paikka sille joka väriä kaipaa ihoonsa!

 • Gastropub Soho

  Otavalankadulla toimiva Brittiläistyylinen baari/ruokaravintola. Tampereen parhaat burgerit ja myös loistavat vegaanivaihtoehdot! Taustalla soi brittirokki ja näytöltä voi seurata futista. Viikonloppu iltaisin vierailevia DJ:tä soittamassa musiikkia. Mukava lounasvaihtoehto tai loistava illanviettopaikka!

 • 3D Crush Cafe

  Meidän kanssa samalla kadulla, viereisessä rakennuksessa toimiva 3D tulostamo ja kahvila. Hauska paikka käydä välikahvilla tai leivoksella levyjen ostamisen lomassa. Paikassa on myös vinyylisoitin ja valikoima vinyyleitä kuunneltavaksi (Ette muuten ikinä arvaa mistä vinyylit ja soittimet on peräisin?)

 • Lukulaari

  Tampereen LEGENDAARISIN lehti/kirjadivari Puutarhakadulla! Ikävä kyllä varsin kaukana meistä, mutta jos poikkeet Tampereella ja kirjat kiinnostaa niin tämä on ehdoton paikka vierailulle! Henkilökunta mitä mukavinta ja hinnat ehkä kaupungin kohtuullisimmat!

 • Tatuointistudio Rönkkö & Moberg

  Toinen Tammelassa toimiva tatuointistudio jossa on paljon tullut otettua kuvia. Tämän paikan äänentoisto on meidän suunnittelemaa ja rakentamaa! Upeeta jälkeä tekevä pariskunta, mitä mukavin palvelu ja jo pelkkä paikan sisustus on näkemisen arvoinen!

 • Gastropub Praha

  Suoraan meitä vastapäätä toimiva baari. Myös täällä on meidän asentama äänentoisto. Tshekkioluet jos maistuu niin tää on oikea paikka! Juomien kylkeen irtoo myös hyvää linjaan sopivaa ruokaa huokeeseen hintaan!

 • Dogs Home

  ”Konstailematon A-oikeuksin varustettu live- ja musiikkipub” lukee nettisivuilla ja tämä on juuri sitä. Viikonloppuisin hyvää livemusaa ja halpaa olutta! Aivan rautatieaseman vieressä!

 • Vastavirta Klubi

  Tampereen Pispalassa jo toistakymmentä vuotta ollut kahdessa kerroksessa toimiva punk klubi. Hyviä keikkoja ja kaljaa saa hanasta! Ainutlaatuinen paikka!

 • Swamp Music

  Tämä on oikea paikka silloin kun etsit uusia levyjä joita ei meiltä saa (mehän myydään vaan käytettyjä!) Tampereen paras uusien levyjen kauppa löytyy Tuomiokirkonkadulta ja täällä mekin asioidaan kun tarvitaan uusia levyjä omaan hyllyyn, käytettynä kun ei aina kaikkea valitettavasti saa!

 • Studio Anna-Liisa Nikus

  Satakunnankadulla toimiva valokuvausstudio.

 • Laukontorin Antikvariaatti

  Tampereella pitkään toiminut antikvariaatti uudella ilmeellä ja uudella omistajalla ja kyllä, paljon paljon paljon parempi kuin koskaan ennen! Kannattaa ehdottomasti käydä. Tämä on myös ”koti” Joteskii Groteskii levy-yhtiölle, eli täältä löydät varmimmin heidän julkaisut.