Huolto, varaosa & säätöpalvelu

Tarjoamme levysoittimiin huoltopalvelua uusien hihnojen, neulojen ja rasioiden asennuksessa sekä oikeiden neulapainojen jne. säädöissä. Kauttamme pystyy hankkimaan hihnat, tarvikeneulat ja muut varaosat ja asennamme ne tarvittaessa myös paikoilleen. Lisäksi huollamme automatiikan toimintaa sekä muita manuaalisia (ei sähköisiä) vikoja. Jos sinulla on levysoittimeesi liittyvä ongelma, ota yhteyttä (sähköpostitse) ja katsotaan voimmeko auttaa.

Jos haluat hankkia tarvikeneulan kauttamme, tarvitsemme tietoomme äänirasian mallin. Mikäli et saa äänirasiasi mallia selville, ota rasiasta kuva ja kerro levysoittimesi merkki ja malli. Levysoittimien neulat EIVÄT OLE standardimallisia osia jotka ovat kaikki yhteensopivia, vaan eri levysoitin merkeissä ja malleissa on erilaisia rasioita ja jokaiseen rasiaan on oma neulansa, siksi pelkällä levysoittimen merkillä ja mallilla ei varman päälle pysty päättelemään minkälaisen neulan tarvitset laitteeseesi.

Myös levysoittimien vetohihnat ovat kaikissa laitteissa omanlaisiaan ja omanpituisiaan, joten hihnaa vaihtaessa on ensisijaisen tärkeätä että kerrot levysoittimesi merkin ja mallin jotta osaamme hankkia siihen oikeanlaisen hihnan.

Stereolaitteissa olevien sähkövikojen suhteen suosittelemme kääntymään Amurissa sijaitsevan Tampereen TV-Huoltopisteen puoleen, jossa teetämme elektroniikkapuolen huoltomme myytäviin laitteisiin: Satakunnankatu 35 / http://www.tvhuoltopiste.com/

Mainokset