Käytetyt Levysoittimet

Kaikki myytävät levysoittimet on käytettyjä, mutta testattuja, huollettuja ja täysin kunnossa olevia . Kaikissa levysoittimissa on joko uudet tai mikroskoopilla ehjäksi todetut neulat.  Kaikkiin on asetettu oikeat neulapainot ja rasiat säädetty kohdilleen. Myymämme laitteet ovat yksittäiskappaleita kunnoltaan ja varusteluiltaan ja tarjonta vaihtuu säännöllisesti uusien levysoittimien tullessa kaupalle ja vanhojen vaihtaessa omistajaa. Kaikkia emme ehdi listata nettiin, joten kaupalta löytyy usein myös soittimia joita ei tänne ole vielä ehditty päivittää. Myöskään nettisivut eivät päivity täysin reaaliajassa, vaan samana päivänä lähteneitä laitteita saattaa joissain

Annamme kaikille myymillemme äänentoistolaitteille kuukauden toimivuustakuun. TESTAA LAITE AINA HYVIN KUUKAUDEN AIKANA.

Varaukset ja lisätiedot: laita sähköpostia sammakkapop (at) gmail piste com tai soita 050-3737392 (huom arkisin 11-19, La 11-16)

MYYMÄLÄSSÄ MELKEIN POIKKEUKSETTA AINA MYÖS LAITTEITA JOITA EI OLE NETISSÄ, VARSINKIN ALLE 100e hintaiset laitteet on usein vain myymälässä esillä nopean vaihtuvuuden vuoksi. Paikan päällä siis kannattaa poiketa tai ottaa yhteyttä jos jotain erityistä on haussa.

listan myydyistä laitteista löydät täältä: MYYDYT LAITTEET

 

 

 

 

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lenco L75 (Sammakassa käsintehdyllä rungolla)

  • Koneistona on vanha klassikko ja legenda Lenco L75, joka on käynyt läpi täydellisen perushuollon,
  • Tämän kokonaisuuden ydin on itsevalmistettu runko. Kyseessä on nk.kerroskakkurunko, eli pinkka muotoonleikattua ja kasaanliimattua puulevyä, jotka muotoilevat koneiston sisämuotoja mahdollisimman tarkasti, jättäen näin väliinsä mahdollisimman vähän akustista koteloa ja luoden samalla mahdollisimman paljon resonointia tappavaa massaa. 
  • Pinnat rungossa on vahattua mahonkia.
  • Takapaneelista löytyy liitin verkkojohdolle.
  • Signaalijohdon läpivienti sen sijaan on toteutettu suoraan soittimelta pohjan läpi, pitäen lähinnä silmällä sitä, josko tuohon mahdollisesti vaihtaa toisenlaisen äänivarren.
  • Soittimen jalkoina on neljä 40mm halkaisijaltaan olevaa sorbotaani-puolipalloa, jotka niinikään kuolettavat kaikkia alustaa pitkin kulkevia värähtelyjä.
  • Äänirasiana Lencon leimaama Excel-ES70 tarkastetulla neulalla

Saundi on erittäin muhkea, käyttömukavuus huippuluokkaa ja kaiken lisäksi voidaan puhua kirjaimellisesti raskaamman luokan hifistä, koska painoa tällä rakkineella on n.14.5kg.

Hinta: Koneisto erikseen 250e
runko 250e erikseen

yhteensä 485€

 


Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s