Käytetyt vinyylit

MYYMME KAUPALLAMME LÄHTÖKOHTAISESTI VAIN HYVÄKUNTOISIA (tai jopa uudenveroisia) VINYYLEITÄ! Napsuvat, hyppivät ja tolkuttomasti ritisevät levyt löydät muualta, poikkeuksena tietyt harvinaisuudet jotka saatamme laittaa heikompikuntoisenakin hyllyyn mutta kunto on tällöin huomioitu erittäin vahvasti hinnassa ja huonosta kunnosta on myös mainittu levyn ja muovin väliin laitetussa Post-It lapussa, jotta kellekään ei tule ikäviä yllätyksiä.

Emme käytä perinteisiä EX, Vg+ etc. merkintöjä enää levyjemme kuntoluokituksissa, koska ne tarkoittavat eri ihmisille eri asioita, mm. nykyään monesti näkee myynnissä levyjä joissa kuntoluokaksi on merkattu vg+ (Very good plus) mutta levy on kaikkea muuta kuin erittäin hyvässä kunnossa. Jos vanhoilla kuntoluokituksilla halutaan mennä,niin meiltä löytyy valikoimista pääasiassa vain EX-, EX ja M- kuntoisia käytettyjä levyjä, kaikki tämän alle pidetään pääasiassa pois valikoimista muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Omat kuntoluokitukset jotka merkkaamme levyihin ovat kunnon mukaan järjestyksessä:
Uudenveroinen, Vähänkäytetty ja hyväkuntoinen. Käytämme kaupalla suljettuja muoveja, emme siksi etteikö levyjä saisi itse katsoa, vaan siksi että haluamme suojella niitä pölyltä. Poikkeuksena perinteisiin levykauppoihin meillä on myös vanhojen stereolaitteiden restaurointia täällä ja mm. muovi- ja puupintojen käsittely takahuoneessa aiheuttaa pölyä jota emme halua joutuvan levyjen väliin.

Kaupallamme on laaja tarjonta käytettyjä vinyyleitä useista eri genreistä ja tarjonta vaihtuu lähes koko ajan kun saamme uutta käytettyä ostettua ja myytyä jo hyllyyn ehtineitä. Koska levyt ovat aina yksittäiskappaleita (kunnoiltaan ja painoksiltaan) ja vaihtuvuus nopeaa, emme pysty toistaiseksi pitämään netissä ajantasalla olevaa listaa kaupan levyistä (ja ois kauheen ikävää myydä ”ei oota”). Parhaiten kaupan tarjonnasta pysyt selvillä tulemalla paikan päälle tai lähettämällä ”hakulistasi” mailiimme, suurin osa varsinkin halutuimmista levyistä vaihtaa kaupalta omistajaa varsin nopeasti.

Kannattaa myös seurata facebookkiamme (www.facebook.com/sammakkapop) johon pyrimme päivittämään viikottain tietoja siitä mitä on saapunut myyntiin.

Mainokset