Kuinka tilaan

Jos löydät sivuiltamme jotain mitä haluat ostaa tilauksen teko on helppoa!

Lähetä lista mitä haluat meille mailiin sammakkapop@gmail.com tai soita 050-3737392, vastaamme mahdollisimman nopeasti ja annamme maksuohjeet. Levyjen tai laitteiden hintaan lisätään postikulut.

levysoittimista/kauittimista/vahvistimista veloitamme painon ja koon mukaisesti määräytyvän postikulun, yleensä levysoitin tai vahvistin kulkee kympillä, mutta poikkeustapauksissa painavammat tai isommat voivat maksaa enemmän. Lähetämme laitteet aina asianmukaisesti ja hyvin pakattuina. Tampereen alueelle toimitamme ilmaiseksi.

Myymme tuotteita vain ennakkomaksulla, joten rahaa siirretään tilille > tuotteet lähtevät postiin kun rahat näkyvät tilillämme. Koska olemme auki klo 19 asti joka päivä ja useina päivinä paikan päällä ei ole kuin yksi ihminen, viemme paketteja postiin kahtena päivänä viikossa (tiistaina ja torstaina) työpäivien jälkeen.

Pääasiassa emme mieluusti postita isompia laitteita (yhdistelmät tai isommat kaiuttimet)

Mutta erityistapauksissa postitamme, näissä tapauksissa toimitus aika on kuitenkin hieman pidempi koska tarvitsemme erityisjärjestelyä laitteiden pakkaamiseen sekä postiin kuljettamiseen.

Postiennakkoa emme suosi.

Mainokset