MYY KÄYTETYT CD- ja VINYYLILEVYT MEILLE!

Löytyykö nurkistasi itsellesi turhaksi jääneitä levyjä? Tarjoa meille!

OSTAMME LEVYJÄ PÄIVITTÄIN, VOIT SOITTAA TAI LÄHETTÄÄ VIESTIÄ ENNEN KUIN TULET, TAI SITTEN TULLA VAIN MYYTÄVIEN LEVYJEN KANSSA PAIKAN PÄÄLLE AUKIOLOAIKANAMME ILMAN ERIKSEEN ILMOITTAMISTA.
Maksamme pääasiassa ostokset saman tien käteisellä mutta tarvittaessa myös tilisiirrot onnistuvat. Normaalisti levyjen läpi katsomisessa ja ostossa menee 15-30 minuuttia mikäli määrä ei ole useita satoja levyjä tai levyt sellaisia jotka eivät ole meidän hintatietämyksen piirissä (suurin osa levyistä mitä meille tarjotaan on sellaisia joita olemme myyneet pitkän uramme aikana, joten levyjen arvot on yleensä meillä tiedossa, mutta välillä toki tulee eteen sellaisiakin joita emme ole ennen nähneet ja niiden arvo tarvitsee erikseen selvittää)

Olemme kiinnostuneita ostamaan:

  • Käytetyt hyväkuntoiset vinyylilevyt genrestä kuin genrestä (kaikki jazzista heviin) joskin klassista musiikkia ja vuoden ’75 jälkeen tehtyä iskelmää emme lähtökohtaisesti osta, poikkeuksia toki näissäkin on.
  • CD-Levyt useista eri genreistä siinä missä vinyylitkin, joskin huomioithan että useiden cd-levyjen hinnat ovat tällä hetkellä pohjalla ja tarjontaa on paljon, joten läheskään kaikki ei välttämättä ole isommin rahanarvoista.
  • Musiikkikasetit / C-kasetit. Emme osta itse kopioituja nauhoja, vain kaupasta ostettuja julkaisuja joissa on kannet tallella, muovikotelon kunnolla ei ole merkitystä, kunhan kasetit ja paperit ovat ehjiä.VHS-Nauhoja, DVD-levyjä tai kirjoja EMME OSTA!

Maksamme tuotteista kunnon ja kiinnostavuuden mukaan reilut ja asiantuntevat hinnat! Maksettu hinta perustuu aina hintaan mitä itse pyydämme kaupalla ko. tuotteista vastaavassa kunnossa. Huomioithan että osto ja myynti perustuu aina siihen että tuotteeseen on meidän jälleenmyyjänä saatava oma kate sekä arvonlisävero päälle, joten sisäänosto hinta ei ole koskaan sama kuin levyn myyntihinta.

Tarvittaessa noudamme tuotteet myös suoraan kotoanne ilman lisäkustannusta (pääasiassa Tampereen ja lähiseudun alueelta, joskin poikkeustapauksissa myös muualta) tai voit tulla tarjoamaan tuotteita myös suoraan kaupallemme!

Älä suotta säilö nurkissasi turhaksi jäänyttä tavaraa, vaan pistä hyvä kiertoon ja ota meihin yhteyttä!

Puhelin: 050-3737392
Sähköposti: sammakkapop@gmail.com

Käyntiosoite:
Itsenäisyydenkatu 8
33500 Tampere

Parkkipaikkoja löydät Aaltosenkatu 42 kohdalta sekä Lähteenkadulta. Kauppamme eteen voi auton jättää siksi aikaa kun nostamme tavaraa sisään (jos tuot vaikkapa laatikollisen levyjä myyntiin) mutta varsinaiseen parkkiin auto kannattaa viedä Itsenäisyydenkadun sivukaduille (meidän kadulla ei ole parkkeja). Autamme myös sovitusti tavaroiden kantamisessa autolta kaupalle

Avoinna:
MA-PE 11-19
LA: 11-16
SUNNUNTAIT SULJETTU