Olemme kiinnostuneita ostamaan:

  • Käytetyt hyväkuntoiset vinyylilevyt genrestä kuin genrestä joskin klassista musiikkia ja vuoden ’75 jälkeen tehtyä iskelmää emme lähtökohtaisesti osta, poikkeuksia toki näissäkin on.
  • CD-Levyt useista eri genreistä, siinä missä vinyylitkin, joskin huomioithan että useiden cd-levyjen hinnat ovat tällä hetkellä pohjalla ja tarjontaa on paljon, joten läheskään kaikki ei välttämättä ole isommin rahanarvoista.
  • Musiikkikasetit / C-kasetit. Emme osta itse kopioituja nauhoja, vain kaupasta ostettuja julkaisuja joissa on kannet tallella, muovikotelon kunnolla ei ole merkitystä, kunhan kasetit ja paperit ovat ehjiä.

    VHS-Nauhoja, DVD-levyjä tai kirjoja EMME OSTA!

Maksamme tuotteista kunnon ja kiinnostavuuden mukaan reilut ja asiantuntevat hinnat! Maksettu hinta perustuu aina hintaan mitä itse pyydämme kaupalla ko. tuotteista vastaavassa kunnossa. Huomioithan että osto ja myynti perustuu aina siihen että tuotteeseen on meidän jälleenmyyjänä saatava oma kate päälle, joten sisäänosto hinta ei ole koskaan sama kuin levyn myyntihinta.

Tarvittaessa noudamme tuotteet myös suoraan kotoa (pääasiassa Tampereen ja lähiseudun alueelta, joskin poikkeustapauksissa myös muualta) tai voit tulla tarjoamaan tuotteita myös suoraan kaupallemme!

Älä suotta säilö nurkissasi turhaksi jäänyttä tavaraa, vaan pistä hyvä kiertoon ja ota meihin yhteyttä!

Puhelin: 050-3737392
Sähköposti: sammakkapop@gmail.com

Myyntitilejä emme pääasiassa enää harrasta omakustannejulkaisuiden suhteen. Jos haluat meille oman julkaisusi myyntiin, voinet kuitenkin ottaa yhteyttä sillä ostamme suoraan sisään ne uudet julkaisut joille näemme myyntipotentiaalin kaupassamme.

Käyntiosoite:
Itsenäisyydenkatu 8
33500 Tampere

Parkkipaikkoja löydät Aaltosenkatu 42 kohdalta sekä Lähteenkadulta. Kauppamme eteen voi auton jättää siksi aikaa kun nostamme tavaraa sisään (jos tuot vaikkapa laatikollisen levyjä myyntiin) mutta varsinaiseen parkkiin kannattaa viedä Itsenäisyydenkadun sivukaduille (meidän kadulla ei ole parkkeja)

Avoinna:
MA-PE 11-19
LA: 11-16
SUNNUNTAI SULJETTU